POVESTEA ȘOSETELOR

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Perechea dreaptă prezintă jucăria de baie preferată pentru copii și părinți deopotrivă, datorită expresiei vesele și ușor năuce de pe fața rățuștei de cauciuc. Ea invită de secole copiii înspăimântați de apă să se relaxeze și, de ce nu, să se distreze în timp ce deprind obiceiuri de igienă. Cum arată mai exact o astfel de baie, vedem pe perechea stângă. Apa caldă și primitoare plină de bulbuci de săpun diafani, colacii de salvare, mingile de plajă, spuma și bureții, dar mai presus de toate, rățuștele de cauciuc invită la joacă până și cei mai timorați copilași.

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir026

8 alte produse in aceeasi categorie: