POVESTEA ȘOSETELOR

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Spiritul empatic și binevoitor al lui Licoln este transmis de portretul său cusut pe perechea dreaptă, și poate cel mai cunoscut lucru despre el, faptul că a fost al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, este marcat de ilustrația Casei Albe din partea de jos a șosetei. Perechea stângă aduce aminte de rolul său în Războiul American Civil, de talentul său oratoric, și de accesoriul lui preferat: jobenul de mătase ce ii accentua și mai mult statura impunătoare.

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir010

8 alte produse in aceeasi categorie: