POVESTEA ȘOSETELOR

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Nimic nu se compară cu zilele când veneai de la școală, îți făcei un bol de cereale și te jucai ore bune Super Mario Bros. Ah, dulce nostalgie. Perechea dreaptă imită ecranul televizorului tău conectat la consola de jocuri video, surpinzând nivelul de la finalul jocului, când aveai de învins The Final Boss. Perechea stângă are toate bonusurile mult iubite ale fiecărui jucător: ciupercuța, viața în plus, steluța, poțiunea pentru sănătate și fulgerul pentru viteză. Dacă nu știi la ce ne referim cu toate referințele astea din 1900 toamna, poate mai ții minte Flappy Bird. O găsești și pe ea strecurată pe șoseta Power-up, ce este un omagiu adus copilariei noastre marcate de jocurile 8 bit.

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir029

8 alte produse in aceeasi categorie: