POVESTEA ȘOSETELOR

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Ne-am lăsat purtați de val când am creat perechea dreaptă a acestei șosete artistice. Urmele libere lăsate de pensulă sunt un îndemn de a-ți lăsa spiritul creativ la joacă, pe pânza curată ce așteaptă să fie acoperită de talentul tău. Ti-am pus la dispoziție până și instrumentele de care ai nevoie. Toate aranjate pe perechea stângă: șevaletul, pensulele, acuarelele și paleta pentru culori. Acum nu ai nicio scuză să nu îți dai frâu liber imaginației!

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir028

8 alte produse in aceeasi categorie: