POVESTEA ȘOSETELOR

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Regele rock ’n’roll-ului apare pe pereții Hall of Fame, dar mai important e că apare pe șosetele tale! Dacă vei rătăci vreodată perechea dreaptă, să știi că poate a fost înrămată de maică-ta, și se află acum pe peretele cu tablourile familiei. Perechea stângă ne inspiră să luăm o mătură pe post de chitară, un deodorant pe post de microfon și să dăm concertul vieții noastre, pe ritmurile energice ale lui Elvis.

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir002

8 alte produse in aceeasi categorie: