POVESTEA ȘOSETELOR

Cafeaua. Elixirul care ne dă energie și ne pune în mișcare dimineața.

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Perechea dreaptă conține cel mai important element. Elementul care te face să zâmbești când îți primești cafeaua: latte art-ul. Răspândit pe toată șoseta, în diferite mărimi și forme. Imaginează-ți ca și cum șoseta ar fi un ocean plin de cafea, iar ici-colo răsar niște forme artistice realizate din spumă de lapte. Iar perechea stângă? Conține obiecte neprețuite, precum paharul tău de cafea to-go, presa franceză, espressorul și cana plină de cafea. Toate legate împreună de boabele de cafea.

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir018

8 alte produse in aceeasi categorie: