POVESTEA ȘOSETELOR

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Alb pe negru sau negru pe alb? Umbre, forme abstracte sau ochii unei creaturi misterioase? Nimeni nu știe. E un mister. Exact ce am urmărit să transmitem prin această pereche. Simbolurile de pe ambele perechi sunt o traducere. O odă pentru partea noastră neînțelesă. Cea plină de taine și enigme. Fără de care ne-am simți pustii și descoperiți. Câteodată viața devine mai palpitantă știind că unele lucruri rămân ascunse lumii și lumina curiozității nu le dizolvă vraja. Când porți șosetele Break the Pattern, adu-ți aminte că ești păzitorul unui necunoscut incitant.

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir030

8 alte produse in aceeasi categorie: