• -10%
    Sosete Zamir Barber Station

POVESTEA ȘOSETELOR

Fun fact: În perioada medievală, frizerii efectuau intervenții chirurgicale asupra clienților, precum și extracții dentare.

Pe lângă faptul că arată deosebit, șosetele noastre spun și o poveste. Perechea dreaptă reprezintă simbolul cel mai cunoscut al oricărui salon de bărbierit: stâlpul bărbierilor. Colorat în alb, roșu și albastru, aceste culori au o însemnătate mai puțin cunoscută. Bărbierii executau operații asupra clienților, dunga roșie a stâlpului simbolizând sângele, iar cea albă bandajele sterile. În America, dunga albastră se crede a fi un simbol al patriotrismului, trimițând cu gândul la steagul american. Perechea stângă reunește uneltele bărbierilor: lama de ras, foarfecele, peria și briciul pentru barbierit, și bine-nțeles, obiectul meșteșugului, barba.

CULORI CARE TE SCOT ÎN EVIDENȚĂ

Știm că regulile nu au fost scrise pentru tine. Tocmai de aceea nu ți-am creat niște șosete obișnuite. Culorile vii pe care le-am folosit te vor ajuta să spargi tiparele clasice și să dovedești lumii că cel mai potrivit stil pe care îl poți avea, e stilul tău.

DESIGN ÎN PAS CU MODA

Datorită designului creativ al șosetelor, vei fi întotdeauna în fața fiecărui trend. Aici vei găsi în permanență modele care să te asorteze cu ce e azi în vogă. Dacă ai dubii, optează pentru o ținută complet neagră și folosește șosetele colorate drept un simplu touch de culoare.

BOOST DE ENERGIE ZILNICĂ

Cum ar fi să te încarci în fiecare dimineață cu o doză de energie pozitivă? Aceste șosete îți vor face viața de zi cu zi puțin mai fericită. Încalță-le și vei simți cum tot corpul tău e copleșit de o stare de bine, un nou chef de viață.

zamir027

8 alte produse in aceeasi categorie: