• -10%
    Sapun 100% bio Mediteraneo din ulei de alune si al
    Sapun 100% bio Mediteraneo din ulei de alune si al

Sapun pe bază de ulei organic de nucă de cocos din Filipine și ulei de măsline din culturile spaniole, este îmbogățit cu ulei de migdale dulci și aloe vera, ambele de origine spaniolă.
Curățarea feței, a corpului și a mâinilor.
Proprietăți nutritive, liniștitoare, hidratante
și regenerante.
Destinat pentru Piele normală și foarte sensibilă.

Sapun obtinut prin procedee manuale din uleiuri esentiale. Curata profund lasand mainile foarte curate. Spumeaza imediat si face clabuc din belsug eliminand un miros exotic foarte placut care apoi persista pe piele.
Nu ataca pielea sensibila spre deosebire de sapunurile similare cu ingrediente chimice sau detergenti pentru uz corporal.
Ingredientul de baza este uleiul natural 100% din cocos unul dintre cele mai bune uleiuri cosmetice cu beneficii importante pentru piele. Spuma pe care o produce imediat este abundenta si cremoasa. Nu contine niciun fel de detergenti care ar putea afecta pielea susceptibila de dermatita atopica.
Parfumantii sunt din categoria cosmetica de inalta calitate si obtinuti doar din resurse 100% bio.
Productia se realizeaza urmand tehnici traditionale de productie la rece cu saponificare traditionala ceea ce permite pastrarea proprietatilor de curatare intacte spre desoebire de sapunurile obtinute mecanizat.
Gama este inregistrata in Registrul national de farmacie .
Ingrediente:  Ulei de alune si aloe vera, Ulei de masline, Aloe Vera, Extract din arbore de ceai, Arcilla Verde, Musetel, ciocolata, Zahar ,Cocos, Fructe de padure, Lavanda, Propolis, Trandafir pitic.

Potrivit pentru vegani.
Bara de sapun are 120 de grame.
Ambalat in carton reciclabil.

ART00019

8 alte produse in aceeasi categorie: