Filtre active

eArtizanal

Sapun 100% bio Amazonas din ulei de jojoba si...

Pret de baza 29,00 leiPret 26,10 lei -10%

Săpun organic pe bază de ulei de cocos din Filipine și ulei de măsline din culturi spaniole, îmbogățit cu ulei argentinian de jojoba și unt de cacao brazilian.

Ingrediente: Ulei de Jojoba si Cocos, argan, Ulei de masline, Aloe Vera, Extract din arbore de ceai, Arcilla Verde, Musetel, ciocolata, Zahar ,Cocos, Fructe de padure, Lavanda, Propolis, Trandafir pitic.

Certificare ECOCERT

eArtizanal

Sapun 100% bio Sahara din ulei de Argan si...

Pret de baza 29,00 leiPret 26,10 lei -10%

Sapun BIO pe  bază de ulei de nucă de cocos organic din Filipine și ulei de măsline din culturi spaniole. Îmbogățit cu ulei de argan marocan din comerț echitabil și unt de shea din Burkina Faso.

Ingrediente: Ulei de argan si Karte, argan,Ulei de masline, Aloe Vera, Extract din arbore de ceai, Arcilla Verde, Musetel, ciocolata, Zahar ,Cocos, Fructe de padure, Lavanda, Propolis, Trandafir pitic

eArtizanal

Sapun 100% bio Mediteraneo din ulei de alune si...

Pret de baza 29,00 leiPret 26,10 lei -10%

Sapun pe bază de ulei organic de nucă de cocos din Filipine și ulei de măsline din culturile spaniole, este îmbogățit cu ulei de migdale dulci și aloe vera, ambele de origine spaniolă.

Ulei de alune si aloe vera, Ulei de masline, Aloe Vera, Extract din arbore de ceai, Arcilla Verde, Musetel, ciocolata, Zahar ,Cocos, Fructe de padure, Lavanda, Propolis, Trandafir pitic