1. PLATA LA LIVRARE
Daca selectezi optiunea “Ramburs la curier”, in momentul primirii coletului trebuie sa inmanezi curierului suma aferenta produselor comandate. Cel mai bine este ca in ziua primirii coletului să ai la tine suma calculată pe care trebuie să o plătești pentru comandă.

2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

In contul bancar IBAN RO59 INGB 0000 9999 0464 6052 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam pe numele SC CONCEPT BIKECAFE SRL. Dupa depunere, pentru o comunicare eficienta si rapida ne puteti trimite OP-ul sau chitanta la adresa de e-mail: contact@eartizanal.ro;

3. PLATA PRIN CARDUL BANCAR
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, eartizanal.ro foloseste platforma MobilPay.
Dupa trimiterea comenzii, vei fi directionat catre pagina Netopia mobilPay pentru introducerea datelor de pe card.
Poti sta fara griji, nu iti vom cere niciodata codul PIN!
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay.

eArtizanal.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Daca ai intrebari, ne poti contacta de luni pana vineri, in intervalul 09.30 – 17.30 la numărul de telefon 0721 232 865 sau pe email, la adresa contact@eartizanal.ro

Spor la shopping!