Detalii

Produsele comandate sunt livrate prin curier.

Plata se poate efectua prin Ramburs (plata la primirea coletului) sau online prin card bancar.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului/produselor achiziționate plus cheltuielile de expediere, daca este cazul.

Toate preturile afisate pe site au TVA inclus.

Expedierea se face in 24 - 48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii. Comenzile incheiate inainte de ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi in intervalul Luni-Vineri.
Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, eArtizanal va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Daca, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune, clientul este obligat sa reclame aceste daune la contact@eartizanal.ro sau la numarul de telefon afisat pe site. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la data intrarii in posesia coletului (de catre client); daca coletul se dovedeste a fi suferit daune in timpul procesului de livrare, produsele vor fi inlocuite fara niciun cost suplimentar din partea clientului.

eArtizanal nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului, in afara de cele afisate pe site. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@eartizanal.ro ori la numarul de telefon afisat pe site.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0721 232 865. Colegii nostri de la Suport 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Produsele afișate pe eArtizanal sunt vândute de către eArtizanal sau de către partenerii eArtizanal, prin curier rapid, direct catre client. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina partenerului.

Daca intr-o comanda ai mai multe produse vandute de mai multi parteneri eArtizanal Marketplace, acestea vor fi livrate separat – in functie de curierul cu care lucreaza acesta.

Produsele eArtizanal Marketplace nu pot fi ridicate de la sediul partenerului.